Upute za korištenje – Zaposlenici

Obavijesti.Info sustav podržava dodavanje više zaposlenika unutar Vaše organizacije. S tom značajkom možete točno odrediti tko će od Vaših članova tima primati koje obavijesti. U ovim uputama pokazati ćemo Vam korake kako dodati zaposlenike u sustav.

Scenarij primjera

Dodati zaposlenika u sustav kako bismo kasnije mogli dodijeliti neke pretplate specifično za tog zaposlenika.

Dodavanje zaposlenika

Nakon što se prijavite na sustav otiđite na podstranicu ‘Zaposlenici’. Tamo možete vidjeti sve trenutačno dodane zaposlenike unutar Vaše organizacije. Broj zaposlenika nije ograničen, niti utječe na cijenu sustava tako da ste slobodni dodavati koliko god zaposlenika Vam je potrebno.

Kako biste dodali novog zaposlenika stisnite na okrugli “plus” gumb u donjem desnom uglu dok se nalazite na podstranici ‘Zaposlenici’.

Ime i prezime zaposlenika

Ovaj podatak Vam koristi kako biste mogli raspoznavati zaposlenike u sustavu i gledati tko prima neku pretplatu.

E-mail adresa za dostavu obavijesti

Ovdje unosite e-mail zaposlenika na koji će kasnije stizati obavijesti s pretplata na koje će biti taj zaposlenik dodan.

Nakon što je dodan zaposlenik vidjeti ćete ga na listi ‘Zaposlenici’. Klikom na zaposlenika možete mijenjati njegove podatke i prema potrebi ga izbrisati iz sustava. Brisanje zaposlenika ne utječe na Vaše pretplate.

Također ćete sve zaposlenike vidjeti ponuđene na izborniku pri dodavanju novih pretplata u sustav. Kako dodati pretplatu možete pročitati ovdje.

Upute za korištenje

Javite nam se ako imate dodatnih pitanja

Povratak na naslovnicu